+38(067)406-29-46
Безкоштовна доставка по Бердичеву
Безкоштовний замір по Бердичеву
Безкоштовна консультація

Як заміряти вікно під ролетні штори?

Штори День Ніч як виміряти?

   Перед покупкою жалюзі День Ніч, у багатьох постають питання: "Як заміряти вікно для жалюзі день ніч?", або "Жалюзі день ніч як виміряти?", буває і "Штори день ніч як виміряти?" ну і популярний "Як правильно виміряти ролети день ніч?".

   Не лякайтесь. Процес дуже простий і швидкий за часом. Під силу кожному, головне зробити правильно.

   Самі виміри потрібно робити за штапиками, як за шириною, і по висоті. І не має значення пластикове вікно у вас, або дерев'яне. Тканина має закрити скло, з нахлестом на штапик.

   Радимо замір робити металевою рулеткою, тільки вона дає точний результат.

   Перед покупкою жалюзі День Ніч, головне правильно зняти розмір вікна. Цей крок дуже важливий. Тільки жалюзі правильного розміру ви можете встановити без проблем.

   Давайте розберемося із шириною. На сайті вказані стандартні розміри по ширині тканини. Кріплення з кожного боку займуть по 2 сантиметри віконного місця, рами вікна


Приклад:


- Ви вибрали стандартний розмір жалюзі по ширині тканини 40 см. Вільного місця для встановлення вам потрібно 44 см. Потрібно врахувати, щоб не заважали вам укоси, або сусідня жалюзі, яка встановлена ​​поруч на стулці.


   З довжиною все простіше. Увага, в наших жалюзі День Ніч стандартна довжина 170 см. При замірі головне, щоб ваше вікно не було вище 170 см. Ваш розмір може бути будь-яким, головне не більше стандартного. Після установки ви опускаєте тканину під свій розмір, а залишок тканини – вгорі, змотаний у рулоні, буде як карниз та ховає металеву трубу.

Related Products
Тканинні ролети IKEA
420.00грн.
Без ПДВ: 420.00грн.
Тканинні ролети День-ніч DN302-308
1160.00грн.
Без ПДВ: 1160.00грн.
Ура! Теперь у нас есть собственное приложение Ура! Теперь у нас есть собственное приложение. Нажмите «поделиться» и затем «добавить на домашний экран» Встановити не зараз