+38(067)406-29-46
Безкоштовна доставка по Бердичеву
Безкоштовний замір по Бердичеву
Безкоштовна консультація

Як включити кондиціонер на тепло

Як включити кондиціонер на тепло

Здавалося б, чого немає простіше, ніж включити кондиціонер. Для цього зазвичай його люди і купують. З охолодженням у вас не повинно бути особливо ніяких проблем. Але коли ще не включили опалення, а на вулиці вже прохолодно, як внутрішній блок може обігріти будинок? Зіткнувшись з цим питанням, багато хто починає гуглити: «Як включити кондиціонер на обігрів?». У цій статті ми детально все розповімо.

Чому ж це одне з найпоширеніших питань? Відповідь проста. При перемиканні режиму на обігрів кондиціонер не відразу спрацьовує. Тому користувач може вирішити, що натиснув не ту кнопку.


Так що ми дамо максимально просту інструкцію дій. У ній немає нічого складного. Тим більше, що ми прокоментуємо всі моменти, як може поводитися ваша спліт-система.


Які кнопки є на пульті дистанційного керування

Будь-який пульт має 5 основних кнопок:


Кнопка увімкнення;

Кнопка перемикання режимів;

Подвійна кнопка регулювання температури.

Кнопка напрямки жалюзі;

Кнопка регулювання швидкості обертання валу

Але перед початком користування необхідно підключити ваш кондиціонер до джерела живлення. Залежно від того, як приєднаний прилад. Або він підключається через розетку, і вам потрібно просто вставити в неї вилку, або ви можете включити кондиціонер за допомогою електричного щитка. При включенні ви почуєте характерний звук з внутрішнього блоку. Тепер ми можемо перейти до налаштування кондиціонера на тепло.


Як включити кондиціонер на тепло

Відразу хочемо сказати, якщо щось вийде не так, ви зможете трохи пізніше повторити маніпуляції.


Включаємо кондиціонер за допомогою кнопки включення. І чекаємо, поки не відкриються жалюзі і не почне обертатися внутрішній вентилятор.

Після цього ви натискаєте на кнопку, перемикання режимів. Тиснете до тих пір, поки на екрані пульта не з'явиться зображення сонечка або слово «heat». Після цього кондиціонер зазвичай припиняє роботу вентилятора, і у людини починається паніка.

Спокійно, нічого страшного не сталося. Просто компресору потрібен час, щоб переключитися на режим обігріву. Під час зупинки відбувається процес перенаправлення руху хладогена. При цьому йде контроль температур радіаторів. Цей процес може зайняти до 10 хвилин.


В цей час ви якраз можете задати температуру в кімнаті за допомогою кнопки регулювання температури. Рекомендуємо встановити приблизно 27 ° C. Краще поставити більше, а потім зменшити до більш комфортною. Дуже важливо виставляти температуру не нижче кімнатної. Тому що кондиціонер просто не буде працювати на обігрів.

Якщо кондиціонер не спрацював, спробуйте повторити маніпуляцію. А якщо не виходить, краще звернутися до фахівців.


Не варто забувати, що не всі кондиціонери можуть працювати на обігрів при низьких температурах. Неінверторні опалюють ваш будинок при зовнішній температурі не нижче -7 ° C. А інверторні працюють при -15 ° C, є моделі, які витримують і -25 ° C.


Якщо ви не впевнені, який у вас кондиціонер, краще не ризикувати.


Однак, опалення кондиціонером може бути дуже комфортним і більш вигідним, ніж обігрівач,тому що він споживає набагато менше електроенергії. При цьому виробляє більше, ніж витрачає. 


На нашому сайті ви можете вибрати кондиціонер, який підійде саме вам!

Related Products
Обслуговування кондиціонерів
700.00грн.
Без ПДВ: 700.00грн.
Ура! Теперь у нас есть собственное приложение Ура! Теперь у нас есть собственное приложение. Нажмите «поделиться» и затем «добавить на домашний экран» Встановити не зараз